Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vees a The Pooh

6. 6. 2010

VEES

Trojka mladíků z Českých Budějovic hrající rock 'n' roll předvedla strhující výkon, zvláště bubeník (František Vácha), který celé kapele dominoval. Nedalo se na něj nekoukat. Zdá se, že ho hraní opravdu baví. :-) Takové nasazení se jen tak nevidí. Pozadu nezůstával ani basák (Honza Bernard Vaněček) s kytaristou (Mates Vodička), kteří oba i zpívali a vůbec ne špatně. To samé lze říci i o zvládnutí nástrojů, jedním slovem perfektní. Takže tahle partička mě zaujala a doporučuji každému, kdo má rád originální dravou muziku.

The POOH

Tihle "šílenci" přijeli z Kaplice a předvedli, že jako předskokani Green Day mají opravdu co nabídnout. Kapela jede ve složení 1. kytara-piáno-zpěv, 2. kytara-zpěv, basa-zpěv, bicí. Oba kytaristi se skvěle doplňovali jak ve hře, tak ve zpěvu za doprovodu perfektní basy a strojově přesných bicích. Před koncertem byla tato čtyřka absolutně nenápadná, ale na pódiu se proměnili v dravce. Takže další hudební zážitek na který se jen tak nezapomíná.

Obě kapely stojí za poslech i za pohled, protože na živo je to úplně o něčem jiném. Mě osobně víc zaujali Vees, ale to je věc názoru. Celkový dojem z tohoto dvojkoncertu kazil snad jen malý počet diváků (ne poprvé). Díky tomu se taky začalo hrát až v půl jedenácté a koncert končil kolem jedné. Někteří lidé se stále diví, že za vstup na koncert se platí. :-( Děje se tohle jen v Domažlicích nebo i jinde? Napište svoje zkušenosti...

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář