Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vladimír Mišík a Etc... - Plzeň

19. 12. 2010

Vladimír Mišík a Etc...

Po roce jsem měl opět možnost poslechnout si nestora českého blues Vláďu Mišíka. Bylo to na stejném místě jako loni, tedy v Šeříkárně v Plzni. Hned úvodem chci říct, že letos se mi vystoupení zdálo podařenější. Snad to bylo tím, že loni to byl dvojkoncert s Hladíkovým Blue Efektem a to je úplně jiný šálek kávy a protože Hladík hrál jako první a je to můj favorit, tak mě Mišík už tolik nenadchl. Stejně si ale myslím, že letos byl v lepší kondici.
Celý koncert začal vystoupením Olina Nejezchleby a jeho skupiny KYBABU (KYtara + BAsa + BUben). Pohodové písničky, které samozřejmě dozdobili i další přítomní muzikanti. Kytaru, basu a buben doplnily ještě housle a klarinet. Poté přizvali na jeviště Petra Skoumala, který dal některé ze svých starších věcí, mimo jiné moji oblíbenou Starý pán sedí a poslouchá jazz ...
Po krátké přestávce nastoupil Mišík a rozjeli s Etc... skvělý koncert. Tady není asi třeba nic dodávat, neboť muzikanti jsou to skvělí a hraní si prostě užívají. Vše perfektně šlapalo, diváci si vypískali přídavky a tak se koncert protáhl téměř k půlnoci (také díky tomu, že nezačal ve 20,00, ale téměř o hodinu déle).
Opět jsem byl účastníkem skvělé hudební akce a jsem tomu rád. Můj obdiv patří Vláďovi Mišíkovi, který vzhledem ke svému zdravotnímu stavu dává stále do muziky vše. Tak ať mu to zdravíčko ještě dlouho vydrží.

A tady fotogalerie z koncertu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář