Jdi na obsah Jdi na menu
 


Všemocný

23. 8. 2011

Všemocný

Dobrá oddychovka. Neotřelá zápletka, film má spád a nepostrádá akci ani vtip. Zajímavé jsou záběry z pohledu člověka po požití NZT - drogy, která otevře nevyužitých 80% mozkové kapacity.
Je to příběh neúspěšného spisovatele s tvůtrčí krizí, kterému jeho bývalý švagr podstrčí "zaručeně schválený lék", aby se dal trochu dohromady. Eddie Morra, tak se spisovatel jmenuje, to tedy zkusí a najednou zjistí, že dokáže netušené věci. A rozjíždí se kolotoč s dalším sháněním NZT, poznáváním nebezpečí, zjištěním, že v tom nejede sám, atd. Jestli z toho nakonec vyvázne živý, to vám samozřejmě neprozradím,  ale ten film doporučuji, nudit se nebudete.
Hlavní postavu ztvárnil Bradley Cooper a musím říct, že dost dobře. I když mně osobně je sympatičtější jako vágus s hárem (období neúspěšného spisovatelství), než jako ulízaný bankéř v obleku. Uvedený Robert de Niro nevystupuje jako hlavní hrdina, ale jeho role je důležitá. Ostatní herce jsem vnímal, že tam jsou, ale nikdo mě nijak zvlášť nezaujal. Toť vše.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář